Aanbod
Booking.com

 Arrow Air Travel heeft als reisagent ervoor gekozen zich te specialiseren omdat we overtuigd  zijn dat we zo een betere service kunnen bieden aan onze klanten.  Zo is de afdeling ARROW CRUISE TRAVEL ontstaan.

 

Als erkend agent van alle grote rederijen zijn wij het best geplaatst om met onze kennis en persoonlijke ervaring onze klanten te begeleiden om zo voor hen de best passende maatschappij te vinden.  Eénmaal die hoofdkeuze is gemaakt zoeken wij naar de juiste cabine of suite aan de beste prijs.

 

Een cruise biedt zoveel meer dan een gewone vakantie. Want niet alleen zijn alle cruise maatschappijen luxe hotels op het water, maar kan je ook in alle rust meerdere plaatsen op een week bezoeken.

Totale rust kan natuurlijk ook. Aan het zwembad liggen, met elke dag een andere horizon om van te genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Elke cruise maatschappij heeft zo zijn specifieke kenmerken

 

*    de Luxe Cruise Maatschappijen, die meestal gericht zijn op romantisch cruisen voor koppels (met of

      zonder vrienden) die houden van lekker eten en genieten: 

Seabourn, Regent Seven Seas, Crystal, Silversea, Ponant ....

*    de Familie cruise maatschappijen, die iets te bieden hebben voor heel de familie met veel

                animatie en entertainment voor jong en oud:

Royal Caribbean, Celebrity, Holland America, Princess ...           

*    de avontuurlijke en exploratie cruisen, die jullie brengen naar de meest avontuurlijke plaatsen op aarde:

      denk maar aan de Galapgos Eilanden, Ushuaia , Antarctica, Alaska enz

 

En om onze klanten nog beter te begeleiden hebben we de voornaamste cruise maatschappijen ook een 'sterren' kwalificatie gegeven

 

 

6-*  ALL-INCLUSIVE, LUXE CRUISE MAATSCHAPPIJEN   

Seabourn - Regent Seven Seas - Crystal - Silversea - Ponant - Paul Gauguin

 

Hou je van luxe en lekker eten, van een zeer gepersonaliseerde service, van cruisen in alle rust, het 'alles kan, niets moet' principe dan is dit wat je zoekt  ...

 

Deze cruise maatschappijen hebben ook meestal alleen maar suites (met of zonder balkon) en hanteren het all inclusive principe van open bar over caviar tot alle excursies inbegrepen ...

 

Deze all inclusive luxury shepen zijn kleiner dan de familie schepen en geven je meer het gevoel van een privé yacht ...

 

De kleinste schepen hebben ongeveer 100 tot 200 passagiers en de iets grotere vervoeren van 450 tot 1000 passagiers.

 

Omdat ze kleiner zijn kunnen ze ook veel makkelijker toegang hebben tot kleinere havens en baaien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
5* ‘plus’ - SEMI-INCLUSIVE, DELUXE CRUISE MAATSCHAPPIJEN

Oceania - Azamara - Viking Ocean - Windstar

 

Deze maatschappijen combineren de goede service van de luxe schepen met mooie vaarroutes, maar zijn meestal niet all-inclusive.  Toch geven ze op regelmatige tijdstippen promoties waarbij ze een gratis drakenpakket aanbieden of gratis fooien of een aantal excursies ... ze bieden hun klanten dus meer à la carte mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

5 * Premium Cruise Maatschappijen

Celebrity - Holland America

 

Deze maatschappijen varen meestal dezelfde routes als de grote schepen maar bieden net dat ietsje meer service en mogelijkheden. Hier vinden we zowel middenklasse schepen (800-1000 passagiers) als de iets grotere tot 2.500 passagiers.

De cabines op deze De Luxe schepen zijn meestal iets groter, er is wat meer keuze in de restaurants en het geheel is meestal iets eleganter en stijlvoller. Er zijn aan boord veel mogelijkheden maar je kan er ook in alle rust genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 * Familie Cruise Maatschappijen

Royal Caribbean - MSC Cruises - Princess Cruises

 

Deze maatschappijen overtroeven elkaar in de grootste schepen tot 3000-4000 man en zijn eigenlijk drijvende steden met voor elk wat wils tot een schaatsbaan, klimmuren, paragliding en surfen.

Maar ook het entertainment is van wereld niveau met de grootste musicals. Wie lekker romantisch wil eten kan dat natuurlijk ook en de schepen zijn groot genoeg zodat ook diegene die in alle rust willen genieten dat ook kunnen.

Ook de 'shopoholics' komen aan hun trekken met echte winkel-avenues. Deze schepen zijn echt gericht op een vakantie voor de hele familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alle cruise maatschappijen bieden op heel regelmatige tijdstippen promoties die heel snel kunnen wijzigen vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om jullie met een zeer persoonlijke service te helpen om het juiste schip, de juiste cabine en de juiste formule te kiezen en dit uiteraard altijd aan de beste prijs.

 

Geef ons dus jullie voorkeur voor regio en datum door met een kleine omschrijving van jullie verwachtingen en dan zoeken wij de best passende optie voor U.

 

Contacteer ons en wij doen de rest.

 

Booking.com

Contacteer ons    Volg ons op Facebook    SeabournClub                                                                                                                                                  © Arrow Cruise Travel